こんにちは。

キラキラ無理しないダイエット料理研究家キラキラ

 キラキラAKIKOキラキラです。

今日のレシピは、

「ばくだん納豆」です。

 

いつもの納豆が、色んな具と共に食べると豪華なごちそうになります。

 

Hello. Diet cooking researcher who does not overdo it This is AKIKO. Today's recipe is It is "Bakudan Natto". When you eat the usual natto with various ingredients, it becomes a gorgeous feast.

 

「材料」2人分

納豆、、、2パック

めかぶ、、、1カップ

おくら、、、4本

長芋、、、80グラム

たくあん、、、30グラ厶

 

「作り方」

1.納豆はよく混ぜる。おくらは塩少々(分量外)を振って板ずりをし、熱湯でさっとゆでて水に取り水けを切って小口に切る。長ぃも、たくあんは8ミリ角に切る。

2.器に1とめかぶを盛る。

 

"Material" for 2 people Natto ... 2 packs Mekabu ... 1 cup Okra ... 4 bottles Long potato ... 80 grams Takuan ... 30 gras "How to make" 1. Mix natto well. Sprinkle a little salt (outside the amount) on the okra, shave it, boil it in boiling water, take it in water, drain it, and cut it into small pieces. Cut Takuan into 8mm squares. 2. Place 1 and mekabu in a bowl.

 

キラキラダイエットの栄養ポイントキラキラ

納豆は認知症を予防し、脳の毒出しをする食材です。血液をサラサラにしてフィブリンを溶解する酵素、納豆キナーゼや新陳代謝を促すポリアミンも摂取できます。

 

 

最後まで読んでいただき、ありがとうございました。

 

Diet nutrition points Natto is an ingredient that prevents dementia and poisons the brain. You can also take nattokinase, an enzyme that smoothes blood and dissolves fibrin, and polyamines that promote metabolism.

 

私が所属している外国人向け料理教室

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