こんにちは。

キラキラ無理しないダイエット料理研究家キラキラ

 キラキラAKIKOキラキラです。

今日のレシピは、

「炭水化物はどのように摂ったらいいか?です。

 

ダイエットには、炭水化物を減らすことが1番と考えられてきましたが、アメリカのセントマイルズ病院の研究によると、食物繊維の量が多い炭水化物を食べることによって、体重の減少が見られたようです。

 

ちなみに、食物繊維の量は、1日あたり25g以上で効果が現れ、十分な効果を得るためには30g以上が推奨されています。

 

炭水化物を食べるにも、食物繊維の量で決まるそうです。

 

だから、白米を玄米に変えただけではダイエットできないのです。


 

 食物繊維の作用

1.咀嚼回数を増やし、食物の摂取率を低下させる

2.水分を吸収し、容量が増えることによって満腹感が高まる。

3.胆汁酸の分泌を増加させ、コレステロールを低下させる

4.糖質や脂質の吸収を遅らせ、血糖値の上昇を抑える

5.便通を促進させる

 

 

最後まで読んでいただき、ありがとうございました。

 

 

Hello. Diet cooking researcher who does not overdo it This is AKIKO. Today's recipe is "How should I take carbohydrates?" It has been thought that reducing carbohydrates is the number one diet, but a study from St. Miles Hospital in the United States found that eating carbohydrates high in fiber showed weight loss. ..

 

By the way, the amount of dietary fiber is 25g or more per day, and it is recommended to use 30g or more to get a sufficient effect. Eating carbohydrates is also determined by the amount of dietary fiber. Therefore, you cannot diet just by changing white rice to brown rice.

 

Action of dietary fiber 1. Increase the number of chews and reduce food intake 2. The feeling of fullness increases by absorbing water and increasing the capacity. 3. Increases bile acid secretion and lowers cholesterol 4. Delays the absorption of carbohydrates and lipids and suppresses the rise in blood sugar level 5. Promote bowel movements
Thank you for reading to the end.

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