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こんにちは!

「プリンのカタコト英会話」は、英語力が低いプリンでもchatGPTが相手なら英会話を楽しめるということを皆さんにお伝えするシリーズです。

注意点:プリンが使っている英文はめちゃくちゃです。

 

 

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プリン

chiken recipe.

鶏料理を教えて

 

 

chatGPT

Certainly! Here's a simple and delicious chicken recipe:

**Ingredients:**
- 4 boneless, skinless chicken breasts
- 2 tablespoons olive oil
- 1 teaspoon garlic powder
- 1 teaspoon paprika
- 1 teaspoon dried thyme
- Salt and pepper to taste
- 1/2 cup chicken broth
- 1/4 cup heavy cream
- Chopped fresh parsley for garnish

**Instructions:**
1. Season chicken breasts with garlic powder, paprika, dried thyme, salt, and pepper.
2. Heat olive oil in a skillet over medium-high heat. Add chicken breasts and cook until golden brown on each side.
3. Pour in chicken broth, reduce heat to medium, cover, and let it simmer for about 15 minutes or until chicken is cooked through.
4. Remove chicken from the skillet and set aside. Add heavy cream to the skillet, stirring to combine and create a creamy sauce.
5. Return chicken to the skillet, spooning the sauce over the top. Cook for an additional 5 minutes.
6. Garnish with chopped parsley before serving.

Enjoy your tasty chicken dish!

 

 

もちろんです!こちらがシンプルで美味しいチキンのレシピです:

**材料:**
- 骨なし、皮なしの鶏むね肉 4枚
- オリーブオイル 大さじ2
- にんにくパウダー 小さじ1
- パプリカ 小さじ1
- タイム(乾燥) 小さじ1
- 塩とこしょう 適量
- 鶏がらスープ 1/2カップ
- 生クリーム 1/4カップ
- 刻んだ新鮮なパセリ(ガーニッシュ用)

**手順:**
1. 鶏むね肉ににんにくパウダー、パプリカ、乾燥タイム、塩、こしょうを振りかけます。
2. フライパンにオリーブオイルを中火で熱し、鶏むね肉を両面がこんがりするまで焼きます。
3. 鶏がらスープを加え、中火にして蓋をして約15分、鶏が煮熟すまで煮ます。
4. 鶏むね肉をフライパンから取り出し、横に置きます。フライパンに生クリームを加え、混ぜながらクリーミーなソースを作ります。
5. 鶏むね肉をフライパンに戻し、ソースを上からかけながらさらに5分ほど煮ます。
6. 提供前に刻んだパセリを散らします。

美味しいチキン料理をお楽しみください!