BIWA course

7,020 yen consumption tax and
service charge included

① 3 types of fish from Lake Biwa

・Honmoroko tsukudani
・Biwamasu Kokera sushi
・Wataka Kizushi
・Homoroko・Biwamasu・Wataka

②Tataki of TANAKAI chicken
・Tankai chicken, thigh, breast

③Nigorofuna and Ibuki salmon
Salad style with rice sauce
・Nigorobuna・Ibuki salmon
・Nare sushi rice・All vegetables

④“TORI AWASE”
・Grilled eggs of Tankai chicken
・Tankai chicken・Egg
・Tankai chicken filleted with fillet and kelp
・Tankai chicken fillet
・Homemade Omi duck pastrami
・Omi duck
・Homemade Funazushi canapés
・Nigorofuna・Rice・
・black bass terrine
・black bass
・Ibuki salmon wrapped in kelp
・Ibuki salmon
・”Nigoi “pressed sushi
・Nigoi・Rice
・Tovin's shrimp beans “EBIMAME”
・Soybeans , shrimp, soy sauce
・Boiled red konnyaku
・Red konnyaku
・Namafu dengaku with green onion miso
・Raw wheat gluten, green onion, miso
・Sweet potato stew with lemon
・Sweet potato
・Boiled flower beans
・Flower beans

⑤Ramen with the famous Tankai chicken
special soup
Rice cooked with
light bamboo and thin beans
・TANKAI chicken , Omi duck fillet,
・local sake, light bamboo, thin beans

⑥Japanese black tea creme brûlée
・Japanese black tea・Egg・Milk

⑦Coffee or Japanese tea
・Japanese tea

*Red text in the menu indicates ingredients produced in Shiga Prefecture.




BIWA コース
おしながき
①BIWAKOの恵み
琵琶マスこけら寿司
・ワタカきずし
・ホンモロコ佃煮
・琵琶マス・ワタカ・ホンモロコ

②淡海地鶏のタタキ
淡海地鶏 もも肉 胸肉

image『びわ湖魚グルメ』
ニゴロブナと伊吹サーモンの
サラダ仕立て 飯のソースで
・ニゴロブナ・伊吹サーモン
・ふな寿司の飯・野菜全て

image『びわ湖魚グルメ』
TORIあわせ
・淡海地鶏の伊達巻き
・淡海地鶏・たまご
・淡海地鶏 ささみ昆布〆
・淡海地鶏
・近江鴨の自家製スモーク
・近江鴨
・自家製鮒ずしのカナッペ
鮒寿し飯入り自家製フォカッチャ
・ニゴロブナ・米・小麦
・ブラックバスのテリーヌ
・ブラックバス・ほうれん草
・ニゴイの棒寿司
・ニゴイ・米
・生麩のネギ味噌田楽
・生麩・葱・味噌
・丁子麩と胡瓜の辛子酢味噌和え
・丁子麩・胡瓜・味噌
・赤こんにゃくの含め煮
・赤こんにゃく
・さつま芋のレモン煮
・さつま芋

⑤淡海地鶏こだわりスープのラーメンと
淡竹とうすい豆 の炊き込みご飯
・淡海地鶏骨ガラ・近江鴨ささみ・地酒・しじみ
・淡竹・うすい豆

⑥和紅茶のクレームブリュレ
・和紅茶・たまご・牛乳

⑦珈琲または和紅茶
・和紅茶

・スジエビ・ニゴロブナ
・ビワマス・ホンモロコ

※メニューの中の赤文字は滋賀県産素材です


びわ湖魚グルメ