ブルガリから頂いたメール。
総料理長ルカ自信作のご案内
美しい
お値段は12000円ですが
お誕生や記念日など
特別な日に素敵
Bvlgari Il Ristorante Luca Fantin proudly presented
Dolce Box: a dessert box that inspires a feeling of the season, both in
appearance and taste
貴重な季節を目と味で楽しむデザートボックス、
『ブルガリ アフタヌーン・ドルチ・ボックス』登場
Bvlgari Il Ristorante Luca Fantin, presenting the special takeaway dessert box
as a new way to enjoy the restaurant.
Even if eaten as is, delicious seasonal fruits combine with luxurious ingredients
to become an assortment of precious desserts such as panna cotta,
mille-feuille, shortcakes, mousse and tarts...all in a precious box.
The Dolce Box mostly consists of fruits in season.
These fruits also bring out the very best flavors using fresh ingredients
to create a richer taste, something the restaurant continues to strive for.
イル・リストランテ ルカ・ファンティンでは
初めての試みとして、デザートのテイクアウトをスタートします。
事前に専用サイトでご注文を頂き
当日、レストランにてピックアップするこのシステムは
リストランテの新しい楽しみ方をご提案致します。
そのまま食べても十分美味しい旬のフルーツを相性のよい材料と合わせ
パンナコッタ、ミルフィーユ、ショートケーキ、ムース、タルトを使ったデザートにすることで
フルーツの贅沢な味わいが楽しめる特製デザートボックスです。
このボックスには、「旬」の食材への敬意の念と、食材そのものの美味しさ生かしながら、
更なる旨味を抱いた逸品へと昇華させるという
レストランが大切にしている2つのコンセプトで作られています。
The below is the menu also suggestion for eating the sweets in the proper order.
1. Panna Cotta with Muscat
2. White Peach Shortcake
3. Melon Shortcake
4. Raspberry and Cream Cheese Mousse
5. Millefeuille with Fig
6. Strawberry Tart
7. Mango and Passion Fruit Vanilla Mousse
8. Kyoho Grape Tart
爽やかな味~濃厚な味まで、フルーツを味わい尽くすため、食べる順番をご提案いたします。
写真左のボックス、左下より
1. マスカットのパンナコッタ
2. 白桃のショートケーキ
3. メロンのショートケーキ
4. ラズベリーとクリームチーズのムース
5. いちじくのミルフィーユ
6. いちごのタルト
7. マンゴーとパッションフルーツのバニラムース
8. 巨峰のタルト
Bvlgari Afternoon Dolci Box
Price:12,000円(税抜き)
【お問い合わせ先】
ブルガリ イル・リストランテ ルカ・ファンティン TEL: 03-6362-0505
Best regards
Massimo Filippini
Event and Sales Director
Bulgari Tokyo Osaka Restaurants
2-7-12, Ginza, Chuo-ku
Tokyo, 104-0061
Tel. +81-3 (6362) 0555
Fax +81-3 (6362) 0505
Direct. +81-3 (6362) 0553
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