煮込んでおいしくなる前にいつもなくなってしまうカレー。
今回は3日我慢して、4日目から食べ始めましたー。
本当は牛乳で伸ばすくらいコトコトに煮詰めたかったのですが、
鶏がらのスープが多かったようで、なかなか煮詰まらず…。
思い通りにいかないのが我が家のカレーです。
今回は3日我慢して、4日目から食べ始めましたー。
本当は牛乳で伸ばすくらいコトコトに煮詰めたかったのですが、
鶏がらのスープが多かったようで、なかなか煮詰まらず…。
思い通りにいかないのが我が家のカレーです。
This is typical Japanese curry and rice.
It always tastes better after simmering over low heat for days.
We patiently waited for three days, and made it for bento on the fourth day.
It always tastes better after simmering over low heat for days.
We patiently waited for three days, and made it for bento on the fourth day.