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さて、またまた見つけました。
小樽の手宮市場で作っている地酒粕を使った銀ダラの粕漬け。

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これ、美味しくて、お買い物に行くと必ず探します。
それと、夫が以前から食べてみたがっていたイカの缶詰でお野菜を煮込んだものです。

今日のねこ弁

ごはん
銀ダラの粕漬け
イカの缶詰とレンコンとシイタケの煮物
ニンジン・ピーマン・味付け昆布の炒め物
カブの漬物


I grilled the fish fillets processed locally.
They were marinated in fine sake curd for days, and when you grill them, they smell so nice.
I do not drink sake, but love the smell and the delicate (but strong) taste that gives to the food.

Today's nekoben

rice
marinated and grilled white meat fish
canned squid, cooked with lotus root and mushroom
stir fried carrot, green pepper, and seaweed
salted white radish