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最近お肉が多かったので、今日はサバにしました。
サバのお弁当に良さげなレシピはないかなぁ、と昨日ネットで探して
みそ焼きかゴマ揚げどちらかにしようというところまで決めてから寝ました。
意識が無くなるまでお布団の中で考えて、目覚ましがなったら同時に考え始め…。
我ながらすごい集中力。
ま、別にその成果が出ているわけではありませんが、無事にゴマ揚げがカラリとあがりました。
今日のねこ弁:
ご飯と山わさびの醤油漬け
サバのゴマ揚げ
ロールキャベツ
レンコンの甘辛炒り
ミニトマト
デザート:リンゴ

My husband was recommended to eat more fish when he tood a medical check-up.
Not the fish like tuna (red meat), but the one like we call 'blue fish':
mackerel, saury, sardine...
But they all have strong smell, and I prefer to grill it and eat at home.
Today, I tried to deep fry mackerel fillet coated with sesame,
so that I can put it in bento box.
How does it look (and smell)?
Today's nekoben:
rice with wasabi in soysauce
deep fried mackerel coated with sesame
stuff cabbage
lotus root cooked in sweet soysauce
small tomato
Dessert: apple