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アイディア不足のまま、今週も低炭水化物のお弁当づくり。
今日はキッシュにしました。
キッシュのようなオーブン料理は途中で味見ができないので、
でき上がるまで、「イチカバチカ」って感じです。
今日のキッシュはちょっと味が薄かったなー。
次回はベーコンとチーズをたっぷり入れて作るからね。
今日のねこ弁:
ホウレン草、ベーコン、コーン、ブロッコリーのキッシュ
ミニトマト
デザート: 梨

I baked quiche this morning for my husband who is still on the low-carbo diet.
Before you bake it, you cannot taste the uncooked mixture of egg and fresh milk.
(Technically, you can. But you do not volunteer, do you?)
And so, whenever I wait for the dish to get done in the oven,
I feel it's gonna be hit-or-miss.
And today?
I'd say it was a grounder.
Today's nekoben:
quiche with spinach, corn, bacon, and broccoli
small tomatoes
Dessert: pear