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毎日暑いですねぇ。
毎年お盆が過ぎると秋風が吹く札幌でも、今年はまだ30度を超えています。
お盆休みの遊び疲れ、プラス、汗を流しながらお料理するのがキツくて…
おいなりさんの皮を買っちゃいました。
休み中にまた成長してしまった夫の低炭水化物ダイエットメニュー、明日から頑張ろう。
今日のねこ弁:
鮭ごはんのおいなりさん
魚肉ソーセージの卵炒め
モロッコエンドウのオカカ醤油炒め

We see off summer season as the bon holiday ends.
No, not this year.
It is unusually hot for this time of year in Sapporo.
It's getting harder to stand at the kitchen and cook over stoves.
However, during the holiday, my husband gained a bit,
and I would start cooking his low-carbo dieting menu from tomorrow.
Today's nekoben:
inari-sushi with grilled salmon rice
egg and fish sausage
stir fried legume in dried bonito and soy sauce