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お家に有る野菜を総動員してミートローフにしました。
このミートローフは新聞に載っていたレシピで、鶏と豚のひき肉を半々の割合で使います。
癖がなくて、やわらかくて、なかなか美味しいと思います。
しっかり味のソースがあうので、タマネギとナスでトマトソースをつくりました。
たっぷりかけてあげたいな、と思っていたら、今日はお弁当箱に詰めなくてもいいよ、とのこと。
それで大皿のランチになりました。
今日のねこ弁:
ズッキーニとエリンギとグリンピース入りミートローフ
タマネギとナスのトマトソースがけ
キャベツとタマネギとニンジンの炒めもの
しろ菜の胡麻和え
デザート:スイカ

I found the recipe for this meatloaf years ago on a newspaper.
The same amount of minced pork and chicken are mixed,
and it supposedly cancels out the smell of each meat.
You can put much vegetables and beans into it, and it turns out healthy.
For this meatloaf, I prefer to have a strong sauce aside.
This morning, as I was baking the loaf, I made tomato sauce with onion and eggplant.
My husband said he would have lunch home today, and so, I made a big lunch plate for him.
Today's nekoben:
meatloaf with mushroom, zucchini, and green peas
onion, eggplant, and tomato sauce
stir fried cabbage, onion, and carrot
young Chinese cabbage leaf with sesame sauce
Dessert: watermelon