湯剥きした青いトマトを沢山う、など、なかなかこだわって美味しく作っています。
私も触発されて、思いっきりスローフードなものを作りたくなりました。
で、ミートソース。
マカロニでグラタンにでもしてあげたかったのですが、
低炭水化物を目指しているので野菜とチーズのみです。
今日のねこ弁:
ナスとミニトマトとピーマンのミートソース味チーズのせ
かに身入り卵焼き
ヒジキと高野豆腐の煮物
Dad is a typical traditional Japanese man who hardly enters the kitchen.
However lately, he started to cook Neapolitan spaghetti sauce, yarning after his mother's taste.
He likes to put a lot of green tomatoes, peeling each one of them.
He promised that he would cook for us soon.
We sure look forward to, Dad!
Today's nekoben:
egg plant, tomato, and green pepper with meat sauce and cheese
baked egg with crabmeat
seaweed and frozen tofu cooked in soy sauce