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今日は公言した通り、お肉のお弁当にしました。
ハンバーグ弁当は前の日に何もせず、朝作っても余裕でできます。
今朝はアイロンまでかけられるほど余裕がありました。
やっぱり和食は時間がかかるなぁ~、と再認識。
今日のねこ弁:
寒天ごはん シラスとくるみの佃煮
チーズハンバーグ ピーマンの素揚げ添え
マイタケのバター焼き
アンパンマンポテト
デザート:グレープフルーツ

Hamburg lunch is one of my husband's favorites.
I don't have to prepare on the day before to make it,
and actually, I even had some time to iron shirts this morning.
Japanese foods, on the other hand, need lots of preparation.
I have this pan on the oven for two days now,
in which I cook the fish my husband caught at 'leisure-fishing-pond'.
Click "neko life" on the left to see what it's like.
Today's nekoben:
kanten rice with young sardine and chestnut
hamburger with cheese on top with fried green pepper
butter mushroom
fried potato
Dessert: grapefruit