春キャベツメンチ
Spring cabbage menchi cutlet


挽肉100gにキャベツ4分の1個は
入りますよ

スライサーでスライスしたキャベツは
千切り状態

それを横向きにして包丁で切ると
細かいみじん切りに
そうすると
たくさん入れられます

圧縮目的の
塩もみはしません
栄養も出てしまうので


100g minced meat and a quarter 
of cabbage.

Cabbage sliced ​​with a cabbage 
cutter, it is stick-shaped.
Turn it sideways and cut it 
with a kitchen knife.

It is chopped.
You can put a lot of chopped.


〜Do not〜
Mix cabbage with salt and do not soften. 
Nutrition and moisture come out.




やっぱり好きだぁ😍このキャベツメンチ
💕I love  this cabbage menchi cutlet💕


新鮮元気なキャベツは
揚げてもシナっとならずに
シャキシャキ♪

軽くて3個じゃ足りなかった。


Fresh cabbage is crispy 
even when fried.
3 pieces are not enough🤣