春キャベツメンチ
Spring cabbage menchi cutlet
挽肉100gにキャベツ4分の1個は
入りますよ
スライサーでスライスしたキャベツは
千切り状態
それを横向きにして包丁で切ると
細かいみじん切りに
そうすると
たくさん入れられます
圧縮目的の
塩もみはしません
栄養も出てしまうので
100g minced meat and a quarter
of cabbage.
Cabbage sliced with a cabbage
cutter, it is stick-shaped.
Turn it sideways and cut it
with a kitchen knife.
It is chopped.
You can put a lot of chopped.
〜Do not〜
Mix cabbage with salt and do not soften.
Nutrition and moisture come out.
💕I love this cabbage menchi cutlet💕
新鮮元気なキャベツは
揚げてもシナっとならずに
シャキシャキ♪
軽くて3個じゃ足りなかった。
Fresh cabbage is crispy
even when fried.
3 pieces are not enough🤣