Ingredients:
100g Natto, 5leaves of Basil, Little bit of Jalapeno, 1/4pc Corn, Salt Pepper for taste, some slices of bread, 1tbsp olive oil, 1pc garlic
Prepare:
1: Cook corn in boiling water for 10min.
2: Cut off corn from the stem
3: Mince basil and jalapeno
4: Put all ingredients in a bowl
5: Mix well
6: Mince a garlic and add into oil
7: Sprinkle oil on breads, then toast them to golden brown in color
8: Place natto on the garlic toas
材料:
納豆100g、ベイジル5枚、ハラペニョ、
作り方:
1:コーンを10分ほど茹でる
2:茹で上がったコーンを茎から外す
3: ベイジル、ハラペニョをスライスする
4:ボウルに材料を入れる
5:混ぜる
6:にんにくをみじんにしてオイルに混ぜる
7:ガーリックオイルをパンに振りかけきつね色にトーストする
8:納豆ミックスをトーストにのせる
Jay's note
I believe that, instead of using cheese, natto could be nice amuse - bouche to start explore the art of Japanese cuisine. Why don't you try it with a glass of champagne!
ワンポイントアドバイス
フランスではアクセントとして料理にもよく使われるチーズ。