Ingredients:

100g Natto, 5leaves of Basil, Little bit of Jalapeno, 1/4pc Corn, Salt Pepper for taste, some slices of bread, 1tbsp olive oil, 1pc garlic

 

Prepare:

1:  Cook corn in boiling water for 10min.
2:  Cut off corn from the stem
3:  Mince basil and jalapeno
4:  Put all ingredients in a bowl
5:  Mix well
6: Mince a garlic and add into oil
7:  Sprinkle oil on breads, then toast them to golden brown in color
8: Place natto on the garlic toas

 



材料:

納豆100g、ベイジル5枚、ハラペニョ、塩コショウ少々、パン数切れ、オリーブオイル大さじ1、にんにく1かけ


作り方:
1:コーンを10分ほど茹でる
2:茹で上がったコーンを茎から外す
3: ベイジル、ハラペニョをスライスする
4:ボウルに材料を入れる
5:混ぜる
6:にんにくをみじんにしてオイルに混ぜる
7:ガーリックオイルをパンに振りかけきつね色にトーストする
8:納豆ミックスをトーストにのせる
  

Jay's note

I believe that, instead of using cheese, natto could be nice amuse - bouche to start explore the art of Japanese cuisine. Why don't you try it with a glass of champagne!

ワンポイントアドバイス
フランスではアクセントとして料理にもよく使われるチーズ。アミューズで旨味たっぷりの納豆提供したら、納豆ファンなる方はたくさんいると思うんですけどね。