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Ingredients:
100g Natto, 1/2pc Tomato, 5pcs Olive, 1pc Garlic, 1tsp Olive oil, Pinch of  Salt, Pepper for taste

材料:
納豆 100g、トマト1/2個、オリーブ5個、にんにく1かけ、オリーブオイル小さじ1、塩、コショウ少々


Prepare:
1: Cut tomato into dice
2: Mince olive and garlic
3: Put Natto and other ingredients in a bowl
4: Mix well

作り方:
1: トマトをダイスに切る
2: オリーブとにんにくをみじん切りにする
3: ボールに材料を入れる
4: よく搔き回す



Jay's note:
If olive is salty enough, may not need to add salt. It's good to add some herbs for fresh flavor, such as basil, or coriander leaves etc. Serve with some slices of bread.


ワンポイントアドバイス:
オリーブの塩気が以外や納豆とよく合います。塩気が十分であれば、塩を加える必要はありません。ベージル、コリアンダーリーブなどを加えると風味が増します。パンやクラッカーを添えて。