鍛冶屋チキンカレー | 鍛冶屋食品

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ネイルキャッツ
鍛冶屋特製チキンカレーの特徴は

独自のガラムマッサー(香辛料)を使い
国産鳥の手羽元にガラムマッサーをまぶしてしつかりと
味付けます
味付したチキンをプレーンヨーグルトで漬け込み
一昼夜冷蔵庫でエイジングさせたものを、圧力鍋で炊き上げます
炊き上げたチキンは1つずつ丁寧にラッピングし炊き上げた
チキンスープをベースにチキンカレーのルーを作ります

辛さは山椒の実が中心になり
次に粒白コショウ・黒コショウをふんだんに使い、
又、玉ねぎの宝庫である兵庫県淡路産を
丹念に刻み その玉ねぎを一切,油を使用せずに10時間かけて
煮詰め上げアメ色に成った玉ねぎを惜しみなくふんだんに使い
ルーに一層甘味を出してます
使用している原料は全て市販されてる安全な材料を
使用しています

この辛さと甘さのコンビネーションそしてプチプチと
口の中で噛み潰す食感は今までにない新しい
楽しみを感じて頂けるものと思います
辛いと言っても一般的な中辛と上辛の中間的な辛さですが
山椒の特徴あるピリッとした辛さが、今までのカレーでは
体験した事の無い、新しい、刺激となり、いつそうの
楽しみを味わって頂けたら幸いです
どうぞ 一度 お召し上がりくださいませ。

この鍛冶屋カレーはレトルト加工食品である基準に
適合しております
ネイルキャッツ
鍛冶屋チキンカレー分析表
鍛冶屋
鍛冶屋チキンカレー  二本目の動画は英語バージョン
アマゾン & Yahoo!ショッピング 9月~10月 出店予定

The ‘KAJIYA’ (which means Blacksmith in English) presents a special chicken curry.
Its taste distinguishes from other curries by using our original garam masala.
Firstly we pickle wing sticks of Japanese chicken with our original garam masala.
Secondly we pickle them with plain yoghurt and cool them in a refrigerator overnight.
Thirdly we boil them and cook a delicious chicken soup in a pressure cooker.
We use it for our curry base.
Then, the hot flavor of our curry is made from Sichuan pepper, white pepper and black pepper.
Fourthly we use onions grown in Awaji Island famous for production of them and finely cut the onion in the small pieces and saute them without oils for ten hours until they are caramelized.
Finally we put a lot of them into our curry base so that it tastes sweet.
Our curry has the balance of hot and sweet taste and crunchy texture of peppers you have never experienced.
This curry is not super hot but more spicy than medium hot.
But by Sichuan pepper you should have never taste such stimulative spicy curry before.
Try our curry and it must make you happy.

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