
最終ディナー


Prosecco, Astoria, Veneto, Italy, NV...8.50
泡で乾杯...無事最後の夜まで辿り着きました
Small Plates
Shaved Cured Snapper Salad(Today's Menu)
with baby arugula, red onion, tomatoes, capers, hollandaise and toasted crostinis...11.00
ドレッシングの旨さの正体はオランデーズソースか...なるほど納得。。。
Baked Macaroni & Cheese
Creamy Pasta made w/ house smoked Parmesan Cheese...6.00
アメリカ人の母の味...マッシュルームとハムを追加しても良かったな
Merlot, Kenneth Volk Vineyards, Paso Robles, CA, USA, 2005...8.00
メインにおすすめしてもらったメルロー
Large Plates
Grilled Pork Chop
Marinared 12oz Pork Chop Served with crispy Potato Pancake w/ Horshradish Sauce
& slow baked Apple Chutney Stuffed Apple...23.00
Grilled Grass Fed Big Island Ribeye
"Open Faced Sandwich" on Grilled Sour Dough Bread w/ sauteed Peppers Onions
& 3 Sauces: 12th Ave Steak Sauce, Pt. Reyes Blue Cheese Fondue
$ Cherry Tomato Chutney...32.00
騒がしくない程度の賑わいがまさにアメリカっぽい雰囲気
カジュアルなダイニングでも、清潔感があってセンス良し
テーブルを担当してくれた方の気持ちのよい接客のおかげもあって
最後もいいディナーになったな
これまでの蓄積か、メインがしっかりしてたからか(それともマカロニ?)
デザートまではいけず...それだけがちょっと心残り
moana mai tai...10.75












