Christmas Wagashi Lesson | ミド ビオティック準備室

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クリスマスツリーChristmas クリスマスツリー

 

 

Wagashi Lesson in Kamakura
和菓子ワークショップin鎌倉


 

(日本語は、英語のあとに書いてあります)

 

Date: Saturday 17 & Thursday 22 December 2016
Time: 10:00-12:30
Location: Vicolo
10-7 Onari -cho, Kamskura City
(2 min. walk from Kamakura St.)
Price: 5000

 

Jo-Namagashi is delicate seasonaly wagashi.
Making process is very enjoyable like play douth.
You would learn make 2 kinds of Nerikiri and 1 kind of Gyuhi-dessert in each lesson.

 

[Wagashi for Christmas ]
-Wreath (Matcha dough, white beans dough, azuki dough)
-Rudolph (gyuhi, strawberry and white beans dough)

-Poinsettia (raspberry & white beans douth, dried fruits, spices and white beans dough)

* The lesson is in English and Japanese
* We will prepare anko and other doughs with organic sugar.
* All Gluten Free & Vegan

 

\\ You will make 2 pieces of each shape, and take the wagashi away with you.

\\ You can keep these wagashi in a freezer.

 

* For booking or more information
midobiotique@gmail.com
090-5394-6252 (Midori)

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other lessons

* Wagashi for New Year 1 Shogatsu Wagashi Lesson 1

* Wagashi for New Year 2 Shogatsu Wagashi Lesson 2


 

 


日付:2016年12月17日(土)& 22日(木)
時間:10:00-12:30
場所:ヴィコロ
鎌倉市御成町10-7 (鎌倉駅より徒歩2分)
受講料:5000縁

 

四季折々の上生菓子の形作りを楽しんでください。
2種類の練り切りと1種類の求肥菓子を作ります。

 

[クリスマスの和菓子]
-クリスマス・リース(抹茶餡、白餡、こし餡)
-赤鼻のトナカイ(求肥、ストロベリー餡)

-ポインセチア(ラズベリー餡、フルーツ&スパイス餡)

*レッスンは基本的に英語と日本語で行われます。

*餡やその他の具材はオーガニック砂糖で作ったものをご用意します。
*グルテンフリー、ヴィーガン対応です。

 

\\ 3種の和菓子を2つずつ作ってお持ち帰り頂けます。

\\ お作りいただく和菓子は冷凍保存できます。

 

* For booking or more information
midobiotique@gmail.com
090-5394-6252 (Midori)

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他のレッスン

* 正月の和菓子① 鶴亀と松

* 正月の和菓子② 梅にうぐいすと福笑い