締めの京都♪ | Marina's Blog

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ママシンガーMarinaのブログです♪♪



引っ張った2週間ほど前の話もこれで最後。

I will finish my story that happened about 2 weeks ago.



・・・にしますので、どうぞお付き合いくださいませでは。

Please be patient and allow me to talk until the last.










京都らしく「京野菜のランチ」を食べて旅も終盤を迎えますウインク

The final lunch included lots of vegetables produced in Kyoto.






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ってかね、このランチ

By the way, we had only 2 choices for that lunch.








「京野菜の御膳」 1800円

Today’s special with healthy vegetables



「かきあげ丼」 900円     

or KAKIAGEDON.





の究極の2択。

うさぎ













京都の人は、実は色々とはっきりしているのかもしれませんね・・・

Kyotoite might be a person who always wants to make things clear.











この中の「春生姜の炊き込みごはん」がとっても美味しかった↑

I liked the rice cooked with sliced gingers very much.



香りも味も初めての感覚でした星星

Both the flavor and the taste were fresh for me,













最後に、京都タワーに「また来るねはーと」と

Finally, I said good-bye to Kyoto tower



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言ったかもしれないことにして帰ってきました♥akn♥

and got on the Shinkansen, maybe…
























そうそう、中学校のときからのお友達と河原町でプリクラしたのだ

One more thing, I enjoyed Prikura at Kawaramachi

with my friend whose junior high was same as me.






富山のアピタにプリクラが上陸した当時、毎週のように一緒に行っていたんだよなダッシュ

At that time when Prikura was first introduced to APITA in Toyama, I went to there almost every week.









あれから、プリクラ帳は何冊たまったんだっけ

Time passed and now I have several notebooks for Prikura.















久しぶりに新たな1ページが追加されました3ハート☆

I could make a new page thanks to this trip.














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