こんにちは。(^^)
Hello.
本文 Body Text
昨日(6月29日)は、お蕎麦の食べ放題のために出かけました。
Yesterday (June 29th), I went out for an all-you-can-eat soba restaurant.
最寄りの松が谷駅で、モノレールに乗りました。
I got on the monorail at the nearest Matsugaya Station.
甲州街道駅に到着。
Arrived at Koshu Kaido Station.
ここで、弟と待ち合わせをしました。
This is where I had a meeting with my brother.
お目当ての店は、こちら。
This is our go-to restaurant.
「わきゅわきゅ(わくわく♪)」
"Exciting♪"
こちらの「そば食べ放題」を選びました。
We chose the "all-you-can-eat soba" option.
お蕎麦は北海道産のものを使っています。(^^)
The soba noodles used are from Hokkaido.
「わ~いおしょばだ、てんぷりゃだ~(お蕎麦だ、天ぷらだ~!)」
"Wow, it's soba noodles and tempura!"
ノンアルコールのハイボールを、お供に。(^^)
Serve with a non-alcoholic highball.
4杯、おかわりをしました。
I had four refills.
ふ~、お腹いっぱい。(^^)
Phew, I'm full.
デザートは、ハスカップのアイスクリーム。
The dessert is haskap ice cream.
ハスカップのソースは、独特の甘酸っぱさがありました。
The haskap sauce had a unique sweet and sour taste.
締めは、いつものように、コーヒーをブラックで。
To finish, as always, I'll have black coffee.
お土産として、北海道の「べこもち」を買いました。
We bought some "bekomochi" from Hokkaido as a souvenir.
お蕎麦を、たっぷり食べて、実に満足しましたよ。(^o^)
I ate a lot of soba and was very satisfied.
その後、腹ごなしに散歩をしました。
Afterwards, we went for a walk to work up an appetite.
・・・次に続く。
...To be continued.
それでは、また。
See you again.
木蓮😺
MagnoliaMintaka
あとがき Postscript
☆コメントは承認制ですが、お気軽に、どうぞ。(^^)
* Comments are very welcome, I let it pass mostly.
★フェイスブックのリンクをたどって、このブログ記事を読んでくださる外国人の方々のために、英訳を掲載しています。
* I follow the Facebook link and post an English translation for foreigners reading this blog article.
☆彡 私のインスタグラムは、こちらです。(^^)
↓ Click here (or tap) for my Instagram.
☆彡 私のツイッターは、こちらです。(^^)
↓ Click here (or tap) for my Twitter.
@magnoliamintaka
☆彡 私のスレッズは、こちらです。(^^)
↓ Click here (or tap) for my Threads.
インスタグラムやツイッター、スレッズでは、ブログ記事の掲載よりも先に、写真をアップしていることがあります。
On Instagram, Twitter, and Threads, I sometimes upload photos before posting blog articles.
どうぞ、お見逃しなく!\(^o^)/
Please do not miss it !
多摩地区から、ぬい撮りを発信!
下のバナーを
クリック(またはタップ)していただけると
とても嬉しいです。(^o^)
最後まで、読んでいただき、
誠にありがとうございます。m(_ _)m
Thank you very much for reading
to the end.