Delicious and spicy Neapolitan giga platter
こんにちは。(^^)
Good afternoon.
本文 Body Text
昨日(4月14日)、スパゲッティーを食べに、弟と出かけました。(^^)
Yesterday (April 14th), I went out with my younger brother to eat spaghetti.
こちらのスパゲッティー屋さんに立ち寄りました。
We stopped at this spaghetti restaurant.
いろいろなスパゲッティーやカレーが取り揃えてあります。(^^)
We have a variety of spaghetti and curries.
「わきゅわきゅ(わくわく♪)」
"Exciting♪"
さて、何を食べましょうか?
Now, what should we eat ?
まずは、ハイボールで、乾杯!
First of all, let's have a toast with a highball !
強火で炒めるのが、ここのナポリタンの特徴です。
The specialty of Neapolitan here is that it is stir-fried over high heat.
どん! お待ち!
Don ! Thanks for waiting !
「わ~いにゃぽりたんにょぎぎゃみょりだ~(ナポリタンのギガ盛りだ~!)」
“Wow, this is a gigantic portion of Neapolitan !”
「目玉焼きも、トッピングしたよ」 (^^)
“I also topped it with a fried egg.”
食べている途中、「レモスコ」で、味に変化を持たせました。(^^)
While I was eating, I added ''Lemosco'' to change the taste.
600グラムあった麵も、このように、ぺろりと完食しました。
I ate the 600 grams of noodles in one go.
私にはちょうど良い辛さで、とても美味しく、いただきましたよ。(^o^)
It had just the right amount of spiciness for me and was very delicious.
それでは、また。
See you again.
木蓮😺
MagnoliaMintaka
あとがき Postscript
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