An Early Birthday Celebration (Part 1)
おはようございます。(^^)
Good morning.
本文 Body Text
前回の答えです。
This is the answer from last time.
この焼肉屋さんに立ち寄ったのは、私の誕生祝いをするためでした♪
We stopped by this Yakiniku restaurant to celebrate my birthday♪
実は、この日(3月1日)を逃すと、弟は11連勤になるので、一足早く、私の誕生祝いを開催した次第です。
Actually, if we miss this day (March 1st), my younger brother will have to work 11 consecutive days, so we decided to celebrate my birthday early.
ちなみに、私の誕生日は、3月7日です。(^^)
By the way, my birthday is March 7th.
まずは、ビールで乾杯!
First of all, let's toast with beer !
ロースとカルビです。(^^)
This is loin and short ribs.
むーちゃんのために、野菜も揃えました。(^^)
I also prepared vegetables for Mu-chan.
そして、オイキムチ。(^^)
And oi kimchi (cucumber kimchi)
「お肉が焼き上がったよ。召し上がれ」 (^^)
"The meat is cooked. Enjoy it."
「わ~いいっただっきみゃ~す
」
"Wow, I'll take it !"
さくら姫はライオンなので、もちろん、お肉が大好きです。(^^)
Princess Sakura is a lion, so of course she loves meat.
関連記事は以下の通りです。
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この焼肉屋さんの情報は、こちら。
Click here for information about this Yakiniku restaurant.
それでは、また。
See you again.
木蓮😺
MagnoliaMintaka
あとがき Postscript
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