こんにちは。(^^) 

Good afternoon.

  本文 Body Text 

昨夜はシンプルに、月見うどんを使って食べました。

Last night I simply ate it using Tsukimi Udon.

冷凍うどんを使います。

I use frozen udon noodles.

少し水を加えた上で、蓋をして、電子レンジで温めます。

Add a little water, cover, and heat in the microwave.

ゆで上がりました。

It's boiled.

濃縮タイプの白だしを加え、お湯を入れて、好みの濃さにします。

Add concentrated white dashi and hot water to reach desired thickness.

ここで、卵の登場!

Here comes the egg !

八王子の地産地消の美味しい卵です。

Delicious eggs locally produced and consumed in Hachioji.

卵を割り入れて、月見うどんの完成。(^^)

Add the eggs and the Tsukimi Udon is complete.

完食しました。

I ate it all.

やはり、卵が美味しいと、シンプルな月見うどんも、格別の味になりますね。(^o^)

After all, if the eggs are delicious, even the simple Tsukimi Udon will have a special taste.

 

それでは、また。

See you again.

木蓮😺

MagnoliaMintaka

 

  あとがき Postscript 

 

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