こんにちは。(^^)
Good afternoon.
本文 Body Text
昨夜はシンプルに、月見うどんを使って食べました。
Last night I simply ate it using Tsukimi Udon.
冷凍うどんを使います。
I use frozen udon noodles.
少し水を加えた上で、蓋をして、電子レンジで温めます。
Add a little water, cover, and heat in the microwave.
ゆで上がりました。
It's boiled.
濃縮タイプの白だしを加え、お湯を入れて、好みの濃さにします。
Add concentrated white dashi and hot water to reach desired thickness.
ここで、卵の登場!
Here comes the egg !
八王子の地産地消の美味しい卵です。
Delicious eggs locally produced and consumed in Hachioji.
卵を割り入れて、月見うどんの完成。(^^)
Add the eggs and the Tsukimi Udon is complete.
完食しました。
I ate it all.
やはり、卵が美味しいと、シンプルな月見うどんも、格別の味になりますね。(^o^)
After all, if the eggs are delicious, even the simple Tsukimi Udon will have a special taste.
それでは、また。
See you again.
木蓮😺
MagnoliaMintaka
あとがき Postscript
☆コメントは承認制ですが、お気軽に、どうぞ。(^^)
* Comments are very welcome, I let it pass mostly.
★フェイスブックのリンクをたどって、このブログ記事を読んでくださる外国人の方々のために、英訳を掲載しています。
* I follow the Facebook link and post an English translation for foreigners reading this blog article.
☆彡 私のインスタグラムは、こちらです。(^^)
↓ Click here (or tap) for my Instagram.
☆彡 私のツイッターは、こちらです。(^^)
↓ Click here (or tap) for my Twitter.
@magnoliamintaka
☆彡 私のスレッズは、こちらです。(^^)
↓ Click here (or tap) for my Threads.
インスタグラムやツイッター、スレッズでは、ブログ記事の掲載よりも先に、写真をアップしていることがあります。
On Instagram, Twitter, and Threads, I sometimes upload photos before posting blog articles.
どうぞ、お見逃しなく!\(^o^)/
Please do not miss it !
多摩地区から、ぬい撮りを発信!
下のバナーを
クリック(またはタップ)していただけると
とても嬉しいです。(^o^)
応援していただき、
誠にありがとうございます。