おはようございます。(^^)
Good morning.
本文 Body Text
油を敷いていないフライパンに、角切りベーコンを投入。
Put the diced bacon in a frying pan without oil.
あらびきの黒コショウで、香りづけ。
Season with freshly ground black pepper.
ベーコンからにじみ出た油で、溶いた卵を焼きます。
Bake the beaten eggs in the oil oozing out of the bacon.
目玉焼きにしても良いですよ。(^^)
It's good to have a fried egg.
出来上がり。(^^)
Voila.
ケチャップで、デコレーション。(^^)
Decorate with ketchup.
「わ~いいっただっきみゃ~す(いただきまーす!)」
"Wow, let's have it !"
とても美味しく、いただきました。(^o^)
We had a very delicious meal.
それでは、また。
See you again.
木蓮😺
MagnoliaMintaka
あとがき Postscript
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大学時代の私の友人のブログを紹介いたします。
I would like to introduce my friend's blog when I was in college.
彼女は、日本で唯一の「キッチンアドバイザー」として、幅広く活躍しています。
She is widely active as the only "kitchen advisor" in Japan.
私は、彼女からキッチンの大切さを知り、毎日、機能的に使うようになってから、自分の心も晴れやかになり、充実した日々を過ごすことができるようになりました。
After learning the importance of the kitchen from her and using it functionally every day, my heart became radiant and I was able to spend fulfilling days.
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