おはようございます。(^^) 

Good morning.

  本文 Body Text 

油を敷いていないフライパンに、角切りベーコンを投入。

Put the diced bacon in a frying pan without oil.

あらびきの黒コショウで、香りづけ。

Season with freshly ground black pepper.

ベーコンからにじみ出た油で、溶いた卵を焼きます。

Bake the beaten eggs in the oil oozing out of the bacon.

目玉焼きにしても良いですよ。(^^)

It's good to have a fried egg.

出来上がり。(^^)

Voila.

ケチャップで、デコレーション。(^^)

Decorate with ketchup.

「わ~い!いっただっきみゃ~すルンルン(いただきまーす!)」

"Wow, let's have it !"

とても美味しく、いただきました。(^o^)

We had a very delicious meal.

 

それでは、また。

See you again.

木蓮😺

MagnoliaMintaka

 

  あとがき Postscript 

 

☆コメントは承認制ですが、お気軽に、どうぞ。(^^)

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  友人のブログ My Friend's Blog 

大学時代の私の友人のブログを紹介いたします。

I would like to introduce my friend's blog when I was in college.

彼女は、日本で唯一の「キッチンアドバイザー」として、幅広く活躍しています。

She is widely active as the only "kitchen advisor" in Japan.

私は、彼女からキッチンの大切さを知り、毎日、機能的に使うようになってから、自分の心も晴れやかになり、充実した日々を過ごすことができるようになりました。

After learning the importance of the kitchen from her and using it functionally every day, my heart became radiant and I was able to spend fulfilling days.

よろしければ、阿部美子さんのブログをご閲覧いただけると、幸いです。(^^)

If you don't mind, I would appreciate it if you could read Ms. Yoshiko Abe's blog.