おはようございます。(^^)
Good morning.
本文 Body Text
いつもブログを閲覧してくださり、誠に、ありがとうございます。m(_ _)m
Thank you very much for always reading my blog.
最近、ペースが落ちてきましたが、毎日、必ず、ブログ記事をお届けしますね。(^^)
Recently, the pace has slowed down, but I will definitely deliver a blog article every day.
近所の梅が満開になりました。
The plum blossoms in my neighborhood are in full bloom.
「いーきゃおり(良い香り♪)」
"Good smell♪"
本格的な春が到来しつつあるのを感じます。(^o^)
I feel that the authentic spring is coming.
それでは、また。
See you again.
木蓮😺
MagnoliaMintaka
あとがき Postscript
☆コメントは承認制ですが、お気軽に、どうぞ。(^^)
* Comments are very welcome, I let it pass mostly.
★フェイスブックのリンクをたどって、このブログ記事を読んでくださる外国人の方々のために、英訳を掲載しています。
* I follow the Facebook link and post an English translation for foreigners reading this blog article.
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@magnoliamintaka
インスタグラムやツイッターでは、ブログ記事の掲載よりも先に、写真をアップしていることがあります。
On Instagram and Twitter, there are times when photos are uploaded before posting blog articles.
どうぞ、お見逃しなく!\(^o^)/
Please do not miss it !
友人のブログ My Friend's Blog
大学時代の私の友人のブログを紹介いたします。
I would like to introduce my friend's blog when I was in college.
彼女は、日本で唯一の「キッチンアドバイザー」として、幅広く活躍しています。
She is widely active as the only "kitchen advisor" in Japan.
私は、彼女からキッチンの大切さを知り、毎日、機能的に使うようになってから、自分の心も晴れやかになり、充実した日々を過ごすことができるようになりました。
After learning the importance of the kitchen from her and using it functionally every day, my heart became radiant and I was able to spend fulfilling days.
よろしければ、阿部美子さんのブログをご閲覧いただけると、幸いです。(^^)
If you don't mind, I would appreciate it if you could read Ms. Yoshiko Abe's blog.