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蕾の頃から紹介していたガクアジサイです。
This is the Gaku Hydrangea that I have been introducing since it was a bud.
少し、寄ってみましょう。
Let's stop by a little.
ほんのりと青みが付いていますね。(^^)
It has a slight bluish tint.
こちらが開花し始めの頃の写真。
This is a picture of when it started to bloom.
ほぼ真っ白ですね。
It's almost pure white.
これから青みが濃くなるのか、その変化が楽しみです。
I'm looking forward to the change in whether the blueness will become darker from now on.
ちなみに、「墨田の花火」という品種名は、ツイッターを通して、知りました。(^o^)
By the way, I learned the name of the variety "Sumida Fireworks" through Twitter.
それでは、また。
See you again.
木蓮😺
MagnoliaMintaka
あとがき Afterword
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彼女は、日本で唯一の「キッチンアドバイザー」として、幅広く活躍しています。
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The latest article is "Don't give up ! A life in which your husband is willing to do household chores. "
私は、彼女からキッチンの大切さを知り、毎日、機能的に使うようになってから、自分の心も晴れやかになり、充実した日々を過ごすことができるようになりました。
After learning the importance of the kitchen from her and using it functionally every day, my heart became radiant and I was able to spend fulfilling days.
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