料理で使う粉類の英語
片栗粉 starch
片栗粉 potato starch
コーンスターチ corn starch
タピオカスターチ tapioca starch
米粉 rice flou
そば粉 buckwheat
生パン粉 moist bread crumbs
小麦粉 wheat flour
強力粉 bread flour
薄力粉 cake flour / pastry flour
コーン粉 cornmeal
強力粉 / パン用 Bread flour
薄力粉 cake flour / pastry flour
Self-rising flour ベーキングパウダーなどの膨張剤が入った小麦粉
Cornmeal 挽き割りトウモロコシの粉
全粒粉 whole wheat flour / graham flour
Plus we make a natural yoghurt with no gelatin, no modified corn starch, and last summer, in 2007, we started making gelato.
それにゼラチンや変性コーンスターチなどを使わないナチュラルヨーグルトを作っていますし、また去年の夏、2007年からは、アイスクリームを始めました。
/english/phrase/14419
CANADA直送! 撮れたてムービーガイド 2009年11月25日
The gluten forms a mesh-like structure and holds starch molecules together.
グルテンが網の目のような構造を取り、でんぷんをつなぎとめています。
/english/phrase/23324
トラッド ジャパン 2011年06月02日
Udon noodles are made solely from wheat flour, salt, and water.
うどんの麺の材料は、小麦粉、塩、そして水だけです。
/english/phrase/21412
BEGIN Japanology(2010) 2010年11月26日
These days there’s a new type of bread made with rice flour rather than conventional wheat flour.
最近では、従来の小麦粉に代わり米粉から作ったパンが登場しています。
/english/phrase/30311
BEGIN Japanology(2013) 2013年05月07日
They are made from buckwheat.
そう、そばの実から作られているんだ。
/english/phrase/185475
基礎英語3(2016)2016年05月17日