本日、新宿高島屋に
ユザワヤがオープンしたので
さっそく行ってきました
Today Yuzawaya opened at Shinjuku Takashimaya, so I went there right away.
買い込みました!
I bought them!
何時間でもいれるなぁ・・・ユザワヤ。
作るの、楽しみ
夕飯は、約束通り、まるごとかぼちゃのシチューを作りました。
I could stay Yuzawaya for hours.
I'm looking forward to make something with them.
For supper, I made stew using whole pumpkin.
あったまります
そして、今日はもうひとつ作ったものが。
こちら
It warms us.
I made one more thing, please see following picture.
これ、しょうがジャムなんです。
日経新聞の土曜日に、ベターホームの
かんたん美味っていうコーナーがあって、
そこに以前載っていたレシピ。
ジャムのくせにピリ辛です。
紅茶に入れたりして、あったまります。
これからの季節、風邪対策にも有効かも・・・。
This is ginger jam.
I made it seeing the receipe running in the newspaper.
It tastes hot though it's jam.
I'll take it with my tea to warm up myself.
It works well for cold, maybe.