近所に出来た、おいしいと噂のパン屋さん。
Dominique Saibron
このところのマイブーム、
自家製天然酵母パンをさらにおいしくするためにも、研究が必要よね
と言い訳して、購入しました。
(ちょっと普段には買えないお値段だね…。)
試食させていただいた、ナッツやフルーツギッシリのパン。
しっかりした生地、素朴な味わいでジワジワおいしい!
でもフワフワの白パン好きな(ハイジに出て来るペーターのおばあちゃんみたい)、
家族の趣向には今一つフィットしない…。残念。
私が趣味でコッソリ買う店にしよう。
Here is a new popular bread shop nearby my house.
I bought some today, made an excuse to myself,
"to make more tasty bread, I must buy in this shop"
Now I'm in boom with making natual east fungus bread.
(It's a bit expensive for me to buy in usual...)
The shop assistant offered me to try the bread filled with nuts, and dried fruits.
The dough is strong and the taste is very simple. I like it!
But I'm sorry to say, this taste isn't fit to my family's,
they like white soft bread.
I deside to buy for myself only...