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「食空間プロデューサー・食器コンシェルジュ」

小野 真理 です

 

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HOME PARTY 〜おもてなしのプランニング

 

準備とスケジュール

 

いよいよお客様をお迎えする準備です。 慣れないうちは具体的に時間割などを作って、 チェックできるような準備をしておくとスムーズです。 時間割は、あくまでも目安で、時間通りに 進んでいないからと言っても焦らず 「抜けていることはないかなどを、確認できると便利」 くらいの気持ちで活用してみてください。

 

 

 

■TIME SCHEDULE IMAGE■

<前日までに>
ホームパーティー のテーマや、ゲストの人数や趣向などに合わせて、料理のメニューや だいたいのイメージを決めておきます。

 

<前日の準備>

 

 

<当日の準備>

 

 

 

<HOME PARTY: Hospitality Planning>

 

Preparing and Schedule

 

Now it's time to prepare for welcoming your guests.

If you're not used to it, it's helpful to create a specific schedule or timetable that you can check to ensure a smooth process.

Remember, the timetable is just a guideline, and if things don't go exactly according to plan, don't panic. It's useful to use it to make sure nothing is overlooked.

 

■ TIME SCHEDULE IMAGE ■

<Day Before> Based on the theme of the home party and the number and preferences of the guests, decide on the menu and overall concept.

 


<Preparations for the Previous Day>

 

<Preparations for the Day of the Party>