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「食空間プロデューサー・食器コンシェルジュ」
小野 真理 です
HOME PARTY 〜おもてなしのプランニング
準備とスケジュール
いよいよお客様をお迎えする準備です。 慣れないうちは具体的に時間割などを作って、 チェックできるような準備をしておくとスムーズです。 時間割は、あくまでも目安で、時間通りに 進んでいないからと言っても焦らず 「抜けていることはないかなどを、確認できると便利」 くらいの気持ちで活用してみてください。
■TIME SCHEDULE IMAGE■
<前日までに>
ホームパーティー のテーマや、ゲストの人数や趣向などに合わせて、料理のメニューや だいたいのイメージを決めておきます。
<前日の準備>
<当日の準備>
<HOME PARTY: Hospitality Planning>
Preparing and Schedule
Now it's time to prepare for welcoming your guests.
If you're not used to it, it's helpful to create a specific schedule or timetable that you can check to ensure a smooth process.
Remember, the timetable is just a guideline, and if things don't go exactly according to plan, don't panic. It's useful to use it to make sure nothing is overlooked.
■ TIME SCHEDULE IMAGE ■
<Day Before> Based on the theme of the home party and the number and preferences of the guests, decide on the menu and overall concept.
<Preparations for the Previous Day>
<Preparations for the Day of the Party>