" 晩酌 de ナポリタン "
t o d a y の t o d a y-ナポリタン 皿が汚れてます・・・

The plate is dirty ・・・


今宵の酒のあてはナポリタンです。

Appropriating the sake tonight is a napolitain.


パスタ:あるもので(太)

玉ねぎ・ピーマン・ソーセージ

ケチャップ・中濃ソース・牛乳・塩・胡椒


海水程度の塩分の湯でパスタを茹でる。今日は酒のあてチマチマ食べるのでパスタを3等分手で割りました。

フライパンでソーセージを炒める。頃合いをみて玉ねぎも炒める。塩胡椒する。

玉ねぎがやや茶色になってきたら一端火を止めフライパンの中身を端に寄せ、フライパンのあいた所にお好み量のケチャップ・中濃ソース・牛乳を準備する。

茹でたパスタとピーマンをフライパンに投入。

すべてが混ざるようお好み加減に炒める。

ケチャップに中濃ソースを加えることで旨味が増し、牛乳で味のかどが取れまろやかな味になります。

今回は冷めても食べれるようバターorマーガリン系は無。


Pasta is boiled by salt water at the seawater level. It divided by three capitation person because it ate by appropriating sake today.

The sausage is stir-fried with the frying-pan. In addition, the onion is stir-fried. It seasons it with salt and pepper.

The part fire is prepared, and when the onion becomes brown a little, contents of the stop frying-pan are drawn to the edge, and catsup, an inside deep source, and the milk of the amount of the favorite are prepared in the place that becomes empty.

Pasta and the green pepper boiled long are turned on to the frying-pan.

It stir-fries again, and ..pepper.. a little.

The profit increases to catsup by an inside deep source, and milk makes the corner of the taste creamy it is possible to take.

Butter or ..it is possible to eat.. margarine system is a zilch even if it cools this time.



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