First post of 2021! Sorry for taking a bit long to update, I have been quite busy. The first thing I'd like to share are photos of Osechi I made. I procrasinated and didn't prepare much, so on the 31st of December I stood for about 12 hours in the kitchen rushing to get everything done. But, I managed to finish and it turned out quite beautiful! 

 

2021年最初のポーストです!更新するのが時間かかってすみません、最近ちょっと忙しかったので😅。最初にシェアしたいのは私が作ったお節の写真です。全然準備してなかったから31日の日12時間ずっとキッチンの中いました💦なんとか全部出来上がった。思ったほどきれいにできたからすごい嬉しいです!🍱🍲

 

 

Oh! Can't forget the toshikoshi soba too!

 

あっ!年越し蕎麦も作りました!

 

 

Cooking is so lucrative to me, I never thought I would enjoy it as much growing up. I always told my mother that I was gonna marry a chef so I won't ever have to cook, but boy was I wrong! I hope to cook many beautiful and delicious dishes throughout this year! 

 

こんなにお料理するとはちっちゃい頃夢にも思ってなかったです。お母さんには「私料理したくないから絶対チェフと結婚する!」って言うってたのに私がチェフになっちまいました。今年もいろんなものを作りたいと思います!

 

ーーーーーーーーーーー

 

I also want to share a book my friend from Japan got me. She lives in Fukuoka and I miss her very much 💜. She sent me this book as a Christmas present and I was so elated to receive it. The book is called "Today's Gacchan" and it's a cute comic about a cat. This will help me learn/remember difficult kanji's. I hope one day I'll be able to casually read Japanese magazines and newspapers. 

 

次に見せたいものは友達が送ってくれた本。クリスマスプレセントで送ってくれました。「今日のがっちゃん」って言う可愛い漫画です。これで知らない漢字の読み方も連取できます!いつか日本の雑誌や新聞が簡単に読めるようになりたいです。📖💕