色んな報告?がありますひらめき電球

一度一緒に写っている写真を載せた事があるので

お気づきの方もいるかもしれませんが。。


犬を買いましたわんわん

I haven't written a blog for a few months, again! So I think I have a few things to let you all know. Maybe a few people have realised, but I got a puppy! 


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トイプードルの男の子Musigny(日本語では、ミジュニー)です。

英語でもなく日本語でも無い、この名前。

周りの人たちに名前を言うと

なんとも、発音しづらそうな顔をされます。ガーン

それもそのはず、私が世界で一番好きなフランスのワイン。

Chambolle Musigny(シャンボルミジュニー)から名前を取りましたラブラブ


性格は、実家の愛犬、Kenくんとなっちゃんを足して2で割ったような性格。

とってもお利口で、思いやりのある男の子です。

He is a boy toy poodle called Musigny. His name is not English, it is not even Japanese. People ask me what his name is, and when I reply they always have a confused face about how to pronounce it! The reason is that he is named after my favourite winery, which is Chambolle Musigny in France. His personality is actually close to my other dogs, half Kenchan and half Nacchan. He is a very smart and thoughtful dog. I will be updating this blog more often now with more about my puppy Musigny in the future, so please stay tuned! 

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これから、色々一緒にアップしていくのでどうぞよろしくお願い致しますドキドキ



最近は、少しずつ前に進む自分の人生に向き合うために

心も身体もバタバタしていました。

まだ正直、気持ちが追いついていない気もします。

VISAの手続きが済み、ワーキングホリデーVISAではなくなりました。

ここ、オーストラリアでしっかり働いて人生を築いていこうという一歩です。

オーストラリアで立派なレストランで立派なソムリエさんたちと働いてみて

すごく勉強になり

「ワインが好き」という事と、「ソムリエ」の仕事が好きは繋がらないことに気づきました。

一年経って、自分の好きなワイナリーとの交流も増えてきたところで

少しずつ、

わたしの大好きなオーストラリアワインを日本へ輸出する

という、大きな夢の準備を進めています。

もちろん、生活のためには今まで通り同じ会社(Print hall)でせっせと働きながら。!


私の人生を変えるきっかけとなった、オーストラリアワインの素晴らしさ、美味しさ、楽しさを

いつも応援して下さる皆さんや家族、友達に身近に楽しんでもらえるようになるよう

少しずつですが、諦めずに信じて頑張って行こうと思っています。

So recently my life has definitely been progressing step by step, but my mind and body has been so tired and busy, that I haven't had much time to reflect. Honestly, my feeling has been sometimes frustrating, because even though I am making progress, I haven't recognised it. My Visa things are done, so I am not on a working holiday anymore so I have to think about my life in Australia long term. This is one big step in my new life here. I have been lucky to work in the best local fine dining restaurant with amazing sommeliers who have taught me so much. I also realised that my love for wine does not mean I have to be a sommelier. Almost one year and a half has past in Australia, and I have found amazing wineries and built great relationships with them. So my big dream to export and share Australian wine with Japan is getting closer to becoming reality. Of course I need to keep working in my current job to gain more knowledge and money for life, but the biggest vision is that I want to share the beauty of Australian wine with Japan. It is this wine that has given me a chance to change my life. So I wish to share this dream with all of the people who read my blog as well as my close friends and family. This will be a long and sometimes slow journey, but I know I must keep believing in myself and never give up on my dream.

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みんな元気かな??

日本が恋しいよ〜