ブログに動画をアップ出来るといま知りました

すごーい!!

I just realised that I can put videos on my blog so I am very excited to share this with you! Amazing!

これを利用して、もうちょっとパースの素晴らしさを皆さんに紹介していきますラブラブ!チョキ

I promise to use more Videos to share how beautiful Perth is !

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パースの人は、なぜか飲茶をディムサムと呼びます!

シドニーやメルボルンの人たちは、どう呼ぶのか分かりませんが。。私たちは、ディムサム!

ここのディムサムで食べたカスタード饅が美味しすぎたので、撮りましたラブラブカスタードと一言で言っても、日本で食べるカスタードクリームとはまったく違って、もっとリッチでオイリーな舌触りと卵の香りが広がるクリームとソフトな皮が最高のコンビネーションでしたラブラブ

This is a steamed custard and egg bun, and is a popular Hong Kong style food. I had this at one of the best Yum Cha restaurants in Perth and it was amazing! Yum Cha is called "Dim Sum" here in Perth which is funny and interesting. The flavour is sweet and the hot filling goes perfectly with the soft bun and rich egg flavour.