🇹🇼台湾名物臭い豆腐の臭豆腐です。誰でも最初は悪臭と感じますが一度食べると病み付きになるほど美味しいのです。

発酵した豆腐を油で揚げて酢漬けキャベツを添えて食べます。

新しいきれいな油で揚げているお店を探すことが重要です。


臭豆腐是台灣的特色美食。每個人一開始都會覺得它聞起來很臭,但是一旦你嘗試了,你就會對它的美味上癮。

將發酵豆腐油炸後與醃漬白菜一起食用。

找到一家使用新鮮、乾淨的油來煎炸食物的餐廳很重要。


This is stinky tofu, a Taiwanese specialty. Everyone thinks it smells bad at first, but once you try it, you'll be hooked.

It's fermented tofu deep-fried and served with pickled cabbage.

It's important to find a restaurant that uses new, clean deep-fried oil.