酸味を効かせたさっぱり系おつまみ《ゴーヤと豆もやしナムル》日照時間の長い宮崎で育つゴーヤ... 酸味を効かせたさっぱり系おつまみ《ゴーヤと豆もやしナムル》 日照時間の長い宮崎で育つゴーヤ。太陽の光を浴びて元気よく育った、ビタミンたっぷり、宮崎県西都市のゴーヤです。 夏の新メニュースタート‼︎ The gohyah into which I grow at Miyazaki with the long hours of sunshine. The vitamin into which con brio grew is bathed in light in the sun, and much, it's a gohyah from Saito-shi, Miyazaki. New menu start‼ in summer,︎. #food #yummy #foodlovers #foodie #delicious #foodoftheday #follow #foodgasm #yum #fresh #tasty #eating #foodpic #foodpics #eat #delish #yummyinmytummy #yummyfood #instagood #instafood #じとっこ #じとっこ組合 #居酒屋 #夏 #料理 じとっこ組合さん(@jitokko_kumiai)が投稿した写真 - 2016 Jul 27 6:58am PDT