昨日は、ハワイでは誰もが憧れるchef Mavroにお呼ばれ!!音譜
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Came to have private tasting @chef Mavro todayラブラブ
chef Mavro, here I come!!アップ

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chef Mavro sharing his life story... what an experience!
chef Mavroさんは、とても気さくな方でした!

今日のtasting menuは・・・

Escabeche of Big Island Abalone
marinated with shaved coriander vegetables
manchego cheese coroquette, serrano ham, sundried tomato sauce
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Hamachi Poke & Caviar
yellowtail fish seasoned with hanapepe salt, topped with California estate malossol caviar
island avocado, country bread toasted with extra virgin oil
mustard leaves, kanzuri yuzu-chile sauce
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100 Wagyu Beef
sauteed strip loin medallions, oxtail rillettes, potato fondants
onion sprouts & garlic shoots
sumida watercress purée, bordelaise sauce
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Lilikoi Malasadas
guava coulis, pineapple-coconut ice cream
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Happy Anniversaryって書いてあります。こんなのサプライズでされたら、気分は高まりますねアップ
Ladies love surprises!! Aren't we!?
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このメニュー全てWine pairingで出してくれます。
彼らが選ぶワインは、厳選されているもで、ハワイでは手に入らないものが多いそうです。

Everything is made from scratch, and I was surprise to see the kitchen without freezer and microwave!
キッチンを見せて頂いたのですが、冷凍庫も電子レンジも無く、本当に食材にこだわりがある方なんだと思いました。

ハァーとため息がでる美味しさですビックリマーク

"2010 Top 40 Restaurants in the US"
18/20 (Highest rating in Hawaii!)
Gayot Guide www.gayot.com恋の矢

"Top 10 Seafood Restaurants in the US" Gayot 2009-2010

これは、体験するしかないですよ~ひらめき電球

Thank U chef Mavroラブラブ

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