スタッフが ツーリングしたときの 写真を送ってくれました。
よく晴れていて、気持ちよかったそうですよ
道路で 商売?をしている人たちです。たくましいです
makka Bhutta という、コーンをローストしたものだそうです。
インドの人はみんな大好きだそうですよ。
あまりに 出来立てで美味しかったので、撮影を忘れた・・・とのことです。
次回は撮影してもらいます
こちらはスタッフが 教えてくれた レシピです。
なかなか材料が手に入らないかもしれませんが、英語の勉強になるかもしれません
是非チェックしてみてください
4 Corn on the cob
3 tablespoons Salt
3/4 th teaspoon red chili powder
1 Lime cut into halves
Mix the salt and chili powder and set aside on a small plate.
On a gas burner or hot grill, turn the heat to high.
Take one corn on the cob and hold it an inch above the burner.
Roast while turning all the time. Within 3 to 4 minutes you will hear a popping sound.
Keep turning the corn on the cob cob over until the kernels acquire a brownish black color.
With a freshly cut piece of lime, dip the open end of the lime into
the mixture of red chili powder and salt and then massage the length of the cob
with the lime, salt and red chili. This will leave trails of hot and sour flavor all over the kernels.
Eat or Serve immediately.