日本酒でリンゴのコンポート♪ | 和菓子デザイナー 諸星 みどり

和菓子デザイナー 諸星 みどり

ハーブ&フルーツの風味を活かしたカラフルな創作和菓子と自作陶器を作成、自ら撮影&スタイリング提案しながら、講座など随時開催しています。

{E5DC2378-D73F-4EBA-86D5-242303A70BDA}


リンゴのコンポートを綺麗な赤にしたくて皮ごと日本酒で煮てみました。美味!
コレに生姜の甘煮を合わせ、 日本酒カクテルとのペアリング用に秋の和菓子を作る予定です♪
  • I made apple compote  with sake.  
  • It is a very beautiful autumn color and good autumn flavore.  I'II try to  make Japanese sweets with this and ginger. 
  • I'II suggest these sweets with sake cocktail.
*styling / photo / sweets : Midori Morohoshi(http://instagram.com/MidoriMorohoshi/)