水仙の干菓子(うんぺい)〜dry confectionery(Unpei) | 和菓子デザイナー 諸星 みどり

和菓子デザイナー 諸星 みどり

ハーブ&フルーツの風味を活かしたカラフルな創作和菓子と自作陶器を作成、自ら撮影&スタイリング提案しながら、講座など随時開催しています。

{5FA13BA6-A158-4A03-9460-5F6FB29D8A29:01}

清々しい香りが素敵な冬の花、水仙の干菓子を生姜のフレーバーを効かせて作ってみました♡

お世話になっている陶芸教室の元スタッフ 古川まみさん作 グリーンの変型皿に並べてみたら…まるで咲き乱れる水仙の野原の様♪

爽やかな生姜の香りがお茶にもお酒にも合いそうです。

Japanese dry confectioneries flavored with ginger. I served them on a green triangular plate. It is like the field of narcissus blooming in profusion in winter. 
The dish is a work of Mami Furukawa. She is former staff of the ceramic art classroom.
Fragrances of refreshing ginger fit tea and liquor well.
*styling/ photo/ cup&saucer, flowervases and sweets : Midori Morohoshi(http://ameblo.jp/greenonthetable/imagelist.html) ※triangular large plate : Mami Furukawa