Rulo Stephani (Руло "Стефани") ルロ•ステファニー | Diary of a Goat in NYC

Diary of a Goat in NYC

One Goat and her journey.

これから料理レポートを型を作りながら書き留めたい。
Going forward, Goat would like to write down Cooking Reports while finding out the format for it.
彼は凝った料理が好きなので記録に取らないともったいない、そんな気がしました。
Dr.Z likes to cook complicated dishes, so Goat thought it is worthwhile to record, otherwise such a waste.
そして一緒にする料理はなんだか彼と私の大切な思い出の宝物、やっぱり記録に取らないともったいない。
And it’s a memories of treasure when Goat cooks with him, 
so Goat thought it is worthwhile to record, otherwise such a waste.

料理レポート
Cooking Report

Dish Name: Meatloaf Stephania
A.K.A: Rulo Stephani (Руло "Стефани")
Date: Saturday, 12/11/2021
For:  Dinner


Country: Bulgarian 🇧🇬 dish
Pictures:

Ingredients (材料):
For Meat: 
● Ground Veal and Pork 1kg (子牛と豚のひき肉)
● Onion (玉ねぎ) x 1
● Spices: Salt and Peppers 
 (塩と粗挽き黒胡椒), 5g of Savory (セイボリー)
● Cheese (after baking for about 40 minutes)
● Italian Parsley 🌿 (before you eat)

Savory 👇
ブルガリア語でチュブリッザと聞こえる。(^◇^;))


Cheese👇
今回利用したのはブルガリアのカシカヴァルチーズ、黄色っぽい硬めのチーズだったらなんでも合うとお思う。We used Bulgarian Kashkaval Cheese, any yellow cheese will do.



For inside: 
1. Boiled Egg (ゆで卵)
2. Boiled Carrots 🥕 (茹でにんじん)
3. Pickles (ピクルス)


肉の上に材料を並べて巻く前の写真を撮れば良かった。
Goat should have taken the pictures after placing ingredients on top of the meat sheet and before rolling.

Oven: 
Baking 355 degree for 50 minutes 
Broil: About 7-8 minutes