Happy New Year
あっという間に2015年です
今年もお節、作りました
黒豆、栗きんとん、なます、田作り、出し巻き卵、伊達巻、鮭の昆布巻き、里芋の煮物、煮しめ
来年は赤ちゃんがいるので、お節作りは難しいかもしれないと思い、今年は少しいっぱいめです
来年も黒豆だけでも作れればよいのですが…
出汁も多めに作ったので、お雑煮も美味しくできました
送ってもらったお餅もあっと言う間になくなりました
そして、相変わらず極寒でしたが、今年もタイムズスクエアでカウントダウン出来てHappyでした
今年の抱負はポジティブに新しい経験を積んでいくこと
時間に追われすぎないように、おおらかに、朗らかに、色々な新しいを楽しめますように
Happy New Year! The year of 2015 just started. I made osechi this year too. Made enough dashi broth to enjoy savory ozoni. Rice cakes had gone quickly. Not sure I can make osechi next year since I'll be with my baby, I made it more than usual.
It was again freezing cold but I could enjoy the new year countdown at Times Square.
The New Year's resolution is to be positive to experience new challenges. Try not too rush everyday and stay easygoing, cheerful and keep it mind to enjoy new things.