Roast beef/ローストビーフ。 サンドイッチに挟んだり、ごはんと食べたり、 切れ端はポテトと合わせたり、 作りおきしておくと何かと便利。 だいたい1kg位の牛肉を使いました。 ◇イタリアンシーズニング大さじ1 ◇赤ワイン大さじ1(下味用) ◇塩 大さじ半分程度 ◇ブラックペッパー 小さじ1程度 ◇オリーブオイル 少々 ♤玉ねぎ 1個 ♤赤ワイン 1カップ程度 ◇の材料で牛肉に下味をつけて味を馴染ませます。最低1時間位。 スキレットにオイル(分量外)を引いて、 牛肉全体に焦げ目をつけから耐熱皿に移す。 同じフライパンで玉ねぎを炒めて、赤ワインを入れ少し煮詰めてアルコールを飛ばす。 アルミホイルで覆って180度で40分焼きました。 一度冷ますと味も馴染んで薄く切れます。 * * * Season beef with salt, black pepper, garlic powder, Italian seasoning, red wine and olive oil. Brown all sides in skillet. After remove excess fat, sauteed onion and add red wine. Put meet, onion & wine in baking pan. Covered with tin foil then in 375F oven and cooked for 40min. Let it cool before cut. Next day will be even better. Thickened juice from meat with cornstarch for gravy. I like having homemade roast beef in my fridge. Use for sandwich, eat with rice, salad and etc. I cut end and fat part and use with potatoes. It goes good. #roastbeef #redwine #homemade #homecooking #foodie #food #cooking #delistagram #cookingram #おうちごはん #ローストビーフ #作り置き #アメリカ家庭料理 #アメリカ生活

A post shared by EwaYuri Kitchen(エバユリ食堂) (@ewayuri) on