アーモンドミルク | 藤本恵理子オフィシャルブログ「Eriko's Diary」Powered by Ameba

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お家で自家製アーモンドミルクを作りました。
最近アーモンドミルク流行ってますよね。

簡単なので、興味のある方は試してみて下さいね。

I made homemade almond milk.
It 's easier than it looks, so it you are interested in, you should try it.

•アーモンド1cup
•水 3~4cup
•塩 ひとつまみ

1. 生のアーモンドを8時間ほど水にひたし、水を捨てる。
Dip raw almond in the water at least 8hours, and after that threw away the water.
 
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2.ブレンダーに、1のアーモンドと塩を少々、新しい水を入れます。
Put the 1's almond and a little bit salt and new warer into the blender and blend the Lamont 

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3. 2でブレンダーにかけたものを、ざるまたは布巾で濾します。
Take out the almond and filter them to separate the pieces of almond with siv or cloth.

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4.完成!甘さが全くないので、お好みでシロップ等を加えると飲みやすいです。
Finished!!!! It's not sweet at al, so you can add sirup.

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