Salad and cold press juice for breakfast | 藤本恵理子オフィシャルブログ「Eriko's Diary」Powered by Ameba

藤本恵理子オフィシャルブログ「Eriko's Diary」Powered by Ameba

藤本恵理子オフィシャルブログ「Eriko's Diary」Powered by Ameba

{79C75140-02B4-417A-B4F6-80F93BC39059:01}

最近はサラダにコールドプレスジュースが朝食です。
野菜はなるべく無農薬のものを選ぶ様にしています。

そしてコールドプレスジュースは皮ごと毎朝作っています。
写真は人参とりんごとしょうがとレモンのコールドプレスジュース。

サラダにはれんこんの素揚げを入れると香ばしくて美味しさもアップです。

~レンコンチップスの作り方~

1.れんこんを薄切りにする。
2.160度くらいの油で2~3分揚げる。
3.油を切って余熱がとれたら塩をすこしふりかける。

簡単なのでぜひ作ってみて下さいね(*^^*)
ゴボウや他の野菜でも美味しいですよ。

塩はこちらがお気にいり。

{86B03AA4-B636-4F4B-87DA-794BB161CC3A:01}


宮古島の雪塩。
お友達にお土産でいただいたものなのですが、キメが細かくてお料理が美味しくなります。

お料理に使う塩は、精製されたものよりも海水をそのまま乾かした天然のものがいいそうですよ。


Follow my Instagramドキドキ右矢印 eriko_fujimoto_official
Official siteドキドキ右矢印officialsite


I'm trying to have organic vegetables and am making cold press juice every morning. I keep experimenting with different combinations of fruits and vegetables. 

About salad, I recommend to put fried vegetable chips into salad.
-How to make vegetable chips-(I made lotus root chips)
1.slice the roots very thinly.
2.Fry with 160℃ salad oil.
3.Put on the cooking paper and get rid off the oil and after a few minutes sprinkle on salt.

You can also try another vegetables,too.
The above pic is my recommendation of salt.
It's from Miyako island in Okinawa.
I've heard the natural salt( just dry the sea water) is better for your health:)