名古屋大須在住の与作です。名古屋市中村区亀島にある「ホルモンちょはっかい」さんに行ってきました。ここは国産豚のホルモンを中心に和牛や地鶏をリーズナブルに楽しめる焼肉店。人気のシロコロを始め他店ではあまり出会わない希少部位が3~5百円で味わえる。ホルモンはどれも新鮮でレベルが高い。

最寄り駅の市営地下鉄・東山線「亀島駅」から徒歩約8分、中部地方最大のターミナル「名古屋駅」からも徒歩圏内です。店員さんのおすすめは「シロコロ」「ハツ」「とんちゃん」で常連客に大人気なんだとか。季節限定や日替わりのメニューもあるそうです。

■ホルモンちょはっかい さん



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名古屋大須在住、下町生まれの与作(よさく)です。名古屋や近郊の飲食店で飲んだり食べたりする動画を週1~2本のペースでアップしております。町中華、大衆酒場、大衆食堂をメインに有名無名問わずいろんなお店で飲み食いしています。

その他、ガイドブックで紹介されることがあまりないディープかつノスタルジーを感じる街、商店街、遊郭跡、色街、横丁の散歩動画やドライブ動画もあります。

東京・大阪・横浜・静岡・タイ・インドネシア・インド・ネパール・ベトナム・フィリピンなどで仕事をしていましたが今は縁あって名古屋。お世話になっている名古屋に恩返しがしたいと思い、また、コロナ不景気で困っている飲食店のお役に立ちたい、応援したいと思いメシ動画を始めました。

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I'm Yosaku who lives in Osu, Nagoya. I went to “Horumon Chohakai” in Kamejima, Nakamura-ku, Nagoya City. This is a yakiniku restaurant where you can enjoy Japanese pork offal, Wagyu beef, and local chicken meat at reasonable prices. The popular “shirokoro” organ meat and other rare cuts of meat that are rarely found in other restaurants can be had for 3 to 5 hundred yen. All the organ meats are fresh and of high quality.

It is about an 8-minute walk from the nearest station, Kamejima Station on the Higashiyama Municipal Subway Line, and within walking distance from Nagoya Station, the largest terminal in the Chubu region. The staff recommends “shirokoro,” “hatsu,” and “tonchan,” offal meat that is very popular among regular customers. They also have seasonal and daily specials.

■ Yakiniku Cho-hakkai
https://tabelog.com/aichi/A2301/A230113/23049018/


Hi , My name is Yosaku. I live in Nagoya Japan.
My channel uploads one or two videos a week of eating and drinking at restaurants in Nagoya and the suburbs. I mainly focus on Chinese food, bars and restaurants, and eat and drink at various restaurants regardless of their fame or not.
If you like my videos please subscribe to my channnel, and comment and thumbs up!

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(I used google translate. I am sorry if my English is wrong.)