名古屋大須在住の与作です。愛知県海部郡蟹江町蟹江新田にある「かどげん」さんに行ってきました。ここは地元の方に大人気の串揚げ&串焼き専門店。元々1本110円とお値打ちな価格設定ですが、土曜日は串物が全品半額になる太っ腹サービスを実施しています。串カツは大阪方式のソース二度漬け禁止。
最寄り駅の近鉄・名古屋線「近鉄蟹江駅」から徒歩約20分。店舗前に駐車場があります。お店は気さくな奥様と寡黙なご主人のお二人で切り盛りされています。周辺は何もない静かな場所ではありますが、串物で安く飲みたい方なら電車と歩きで行ってみてはいかがでしょうか。
■かどげん さん
※お店への誹謗中傷、動画のお店と関係のない他店の紹介・撮影リクエストや宣伝、食べ方や服装・身体等についてのネガティブなコメント投稿は削除、ブロックをさせていただきます。あくまで趣味動画であり楽しいを優先して動画投稿をしております。また、全てのコメントに返信をしている訳ではありませんので予めご了承下さい。
#蟹江町 #居酒屋 #大衆酒場 かどげん/串かつ/串焼/レトロ/激渋酒場/グルメ/全品半額/一人飲み/Vlog/一人呑み/ぼっち飯/日本
名古屋大須在住、下町生まれの与作(よさく)です。名古屋や近郊の飲食店で飲んだり食べたりする動画を週1~2本のペースでアップしております。町中華、大衆酒場、大衆食堂をメインに有名無名問わずいろんなお店で飲み食いしています。
その他、ガイドブックで紹介されることがあまりないディープかつノスタルジーを感じる街、商店街、遊郭跡、色街、横丁の散歩動画やドライブ動画もあります。
東京・大阪・横浜・静岡・タイ・インドネシア・インド・ネパール・ベトナム・フィリピンなどで仕事をしていましたが今は縁あって名古屋。お世話になっている名古屋に恩返しがしたいと思い、また、コロナ不景気で困っている飲食店のお役に立ちたい、応援したいと思いメシ動画を始めました。
名古屋やメシ動画、一人飲み、孤独のグルメ系に興味がある方はチャンネル登録とコメント&高評価をよろしくお願いします。
■チャンネル登録をお願いします! https://bit.ly/2tCy62i
■与作へのご連絡 yosaku.nagoya.walker@gmail.com
■Twitter ► https://twitter.com/Yosaku_walker
■ブログ ► https://yosaku-walker.hatenablog.com/
-----
■ディープな街を歩く [Walk at Deep town] ► https://bit.ly/2WwmhvC
■寂しい街、商店街、横丁 [Deserted town and street] ► https://bit.ly/2NfzRPw
■名古屋で食べ飲み [Drink and Eat at Nagoya] ► https://bit.ly/2PlEMg7
■夜の名古屋散歩 [Night Walk Nagoya] ► https://bit.ly/2IA8kTx
■夜の名古屋ドライブ [Night Drive Nagoya] ► https://bit.ly/2WByDmb
■雨の名古屋シリーズ [Rainy Nagoya] ► https://bit.ly/2WqW1xR
■遊郭跡を訪ねて [Walk at Red-light district] ► https://bit.ly/2UDOAY0
-----
※この動画の無断転載・再アップロードは禁止しています。ブログ等SNSでご紹介いただける場合は動画の共有ボタンをご利用下さい。
Copyright© Yosaku All Rights Reserved.
I'm Yosaku who lives in Osu, Nagoya. I went to “Kadogen” in Kanie-Shinden, Kanie-cho, Kaifu-gun, Aichi Prefecture. This restaurant specializes in shish-kebabs and grilled skewers that are very popular among the locals. Originally reasonably priced at 110 yen per skewer, on Saturdays they offer a special half-price on all skewered dishes. The kushikatsu are served Osaka-style, with no second dipping in sauce.
It is about a 20-minute walk from the nearest station, Kintetsu Kanie Station on the Kintetsu/Nagoya Line. There is a parking lot in front of the restaurant. The restaurant is run by a friendly wife and a taciturn husband. Although the neighborhood is quiet and empty, if you want to have a cheap drink with skewered dishes, why not take the train and walk there?
■Kadogen
https://tabelog.com/aichi/A2302/A230202/23021740/
Hi , My name is Yosaku. I live in Nagoya Japan.
My channel uploads one or two videos a week of eating and drinking at restaurants in Nagoya and the suburbs. I mainly focus on Chinese food, bars and restaurants, and eat and drink at various restaurants regardless of their fame or not.
If you like my videos please subscribe to my channnel, and comment and thumbs up!
■Please subscribe to my channnel https://bit.ly/2tCy62i
And if you like it, please thumbs up
■email address yosaku.nagoya.walker@gmail.com
■Twitter ► https://twitter.com/Yosaku_walker
Copyright© Yosaku All Rights Reserved.
(I used google translate. I am sorry if my English is wrong.)

