名古屋大須在住の与作です。愛知県一宮市東加賀野井にある「正月」さんに行ってきました。ここは愛知と岐阜の県境近くにある鉄板焼きの店。お好み焼き・焼きそば他、鉄板の一品料理や串焼き・釜飯・おでんもあり、昼から大衆酒場のように利用できる。自分で焼くスタイルは一人でもグループでも楽しい。

最寄り駅の名鉄・尾西線「萩原駅」から徒歩45分、店舗横に駐車場があります。優しいご夫婦お二人で切り盛りされていて、近くにお住いの方を中心に人気のお店。おでんや串焼きは1本100円、お好み焼き・焼きそばは550円~と非常にリーズナブルです。

■正月さん

 


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#一宮市 #お好み焼き #昼飲み 正月/大衆食堂/鉄板焼き/焼きそば/萩原駅/グルメ/Vlog/日本


名古屋大須在住、下町生まれの与作(よさく)です。名古屋や近郊の飲食店で飲んだり食べたりする動画を週1~2本のペースでアップしております。町中華、大衆酒場、大衆食堂をメインに有名無名問わずいろんなお店で飲み食いしています。

その他、ガイドブックで紹介されることがあまりないディープかつノスタルジーを感じる街、商店街、遊郭跡、色街、横丁の散歩動画やドライブ動画もあります。

東京・大阪・横浜・静岡・タイ・インドネシア・インド・ネパール・ベトナム・フィリピンなどで仕事をしていましたが今は縁あって名古屋。お世話になっている名古屋に恩返しがしたいと思い、また、コロナ不景気で困っている飲食店のお役に立ちたい、応援したいと思いメシ動画を始めました。

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I'm Yosaku who lives in Osu, Nagoya. I visited "Shogetsu" in Higashikaganoi, Ichinomiya City, Aichi Prefecture. This teppan-yaki restaurant is located near the border between Aichi and Gifu prefectures. In addition to okonomiyaki and yakisoba, the restaurant offers a la carte dishes, skewers, kamameshi (rice cooked on a skewer), and oden, and can be used like a popular bar from noon. The self-baking style makes it a fun place to eat alone or in a group.

It is a 45-minute walk from the nearest station, Hagiwara Station on the Meitetsu Bisai Lines, and there is a parking lot next to the restaurant. The restaurant is run by a friendly couple and is popular mainly among nearby residents. Oden and kushiyaki skewers are priced at 100 yen each, and okonomiyaki and yakisoba are very reasonably priced, starting at 550 yen.

■Okonomiyaki Shogetsu
https://tabelog.com/aichi/A2302/A230201/23023567/


Hi , My name is Yosaku. I live in Nagoya Japan.
My channel uploads one or two videos a week of eating and drinking at restaurants in Nagoya and the suburbs. I mainly focus on Chinese food, bars and restaurants, and eat and drink at various restaurants regardless of their fame or not.
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(I used google translate. I am sorry if my English is wrong.)