名古屋大須在住の与作です。愛知県稲沢市奥田神ノ木町にある「居酒屋ふたみ食堂」さんに行ってきました。ここは昭和48年創業、2022年現在で49年続く老舗の食堂。店主の生ビールへのこだわりが強く、サーバー管理の徹底ぶりはサッポロ担当者も唸るほど。世界で唯一のカスタムビールが飲めます。

最寄り駅の名鉄「奥田駅」から徒歩10分、「国府宮駅」から25分、「JR稲沢駅」から40分。店舗横と近隣に駐車場があります。名物の「どて煮」は、黒毛和牛・和牛・国産牛の牛すじに、創業以来の継ぎ足し味噌だれを使用した絶品料理。ビールだけでなく料理へのこだわりも強く、何を頂いても美味しいです、

■居酒屋ふたみ食堂さん



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名古屋大須在住、下町生まれの与作(よさく)です。名古屋や近郊の飲食店で飲んだり食べたりする動画を週1~2本のペースでアップしております。町中華、大衆酒場、大衆食堂をメインに有名無名問わずいろんなお店で飲み食いしています。

その他、ガイドブックで紹介されることがあまりないディープかつノスタルジーを感じる街、商店街、遊郭跡、色街、横丁の散歩動画やドライブ動画もあります。

東京・大阪・横浜・静岡・タイ・インドネシア・インド・ネパール・ベトナム・フィリピンなどで仕事をしていましたが今は縁あって名古屋。お世話になっている名古屋に恩返しがしたいと思い、また、コロナ不景気で困っている飲食店のお役に立ちたい、応援したいと思いメシ動画を始めました。

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I'm Yosaku who lives in Osu, Nagoya. I went to Izakaya Futami Shokudo in Okuda Kaminoki-cho, Inazawa City, Aichi Prefecture. This is a long-established diner established in 1973 and has been in business for 49 years as of 2022. The owner is very particular about his draft beer, and his thorough management of the beer server is so thorough that even the staff in charge of Sapporo Beer is impressed. You can even drink the world's only custom draft beer.

It is a 10-minute walk from the nearest station, Okuda Station on the Meitetsu Line, 25 minutes from Konomiya Station, and 40 minutes from JR Inazawa Station. Parking is available next to the restaurant and nearby. The famous "Dote-ni" is an exquisite dish made with beef tendon from black, Wagyu, and Japanese beef, and miso sauce that has been added since the establishment of the restaurant. The restaurant's commitment to food as well as beer is strong, and everything you eat is delicious.

■Futami
https://futaminchi.jimdofree.com/


Hi , My name is Yosaku. I live in Nagoya Japan.
My channel uploads one or two videos a week of eating and drinking at restaurants in Nagoya and the suburbs. I mainly focus on Chinese food, bars and restaurants, and eat and drink at various restaurants regardless of their fame or not.
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(I used google translate. I am sorry if my English is wrong.)